top of page
Kvinna Boxning
Tjejdag: Klasser
Kickboxningspraxis

En rolig, nyttig och lärotik dag tillsammans med andra tjejer och kvinnor.

Självförsvarsdelen delas upp i både teori och praktik.

På teorin går vi bl.a igenom vad som händer i kroppen och mentalt när vi utsätts för stress och rädsla och hur vi hanterar det. Vikten av att vara medveten om sin omgivning och hur vi kan utnyttja den till vår fördel.

På den praktiska delen tränar vi utifrån olika scenarion, hur vi skyddar och försvarar oss och hur vi kommer loss vare sig vi blir nertryckta på marken eller står upp. Vi går också igenom hur vi får maximal kraft i sparkar, slag, armbågar och knän. Att känna att man kan försvara sig bygger självförtroende och mental styrka, vilket också är en minst lika viktig del.

Du får också en kostföreläsning där du bl.a får lära dig räkna ut ditt eget unika energibehov och vad olika näringsämnen har för uppgifter i kroppen.

Vi avslutar med att dra upp pulsen där det blir en mix av dom sparkar och slag du fått lära dig blandat med fysövningar, därefter blir det välbehövlig avslappning och stretch.

Så anmäl dig redan idag och investera i dig själv, eller kanske som present till din mamma, syster, dotter, flickvän eller kompis.

Fika, frukt och lättare lunch serveras under tjejdagen som hålls på fit4fightgym i Göteborg.

Heldag 10.00-16.00. Pris 595:-

Anmälan sker till ptcoachm@gmail.com, uppge namn och mobilnummer.

Sista anmälnings- och betalningsdag 29/2.

Hoppas vi ses!

Tjejdagen kommer även hållas i Helsingborg på Combat Club 31/3 10-16.

Mer info kommer här inom kort, så länge finns all info på insta: pt_coachm.

Följ mig gärna där.

bottom of page