top of page
Weight Bar

PT-träning

Jag är med dig på gymmet där jag jobbar, FNF Athletic Center, och coachar dig så övningarna blir utförda med optimal teknik. Du behöver inte lösa medlemsskap på gymmet för att träna med mig.

Healthy Food

Kost- Träningsschema

Individanpassat kostschema och/eller träningsschema efter dina specifika mål. Jag gör inte kostscheman efter specifika dieter, men tar självklart hänsyn till olika preferenser och eventuella allergier.

Computers

Träning och kost online

Individanpassat kost- och/eller träningsschema efter dina specifika mål. Schema kan också erhållas utan coaching.Det går även att köpa till live coaching via zoom eller annat liknande program.

Fitness Class

PT Small group

Träning i grupp med max 6 personer. Olika grupper med olika fokus, allt från viktminskning till styrka. Startdatum för olika grupper annonseras här och på sociala medier.

Sportövning

PT Duo

PT-träning tillsammans med din kompis, kollega, partner eller kanske barn. Tillsammans tar ni er mot ett gemensamt mål vilket kan göra att träningen känns både roligare och lättare.

träning

Företag

Träna i grupp en gång i veckan med kollegorna eller kanske en kostföreläsning med träningstips innan kickoffen? Möjligheterna är oändliga. Har du en ide för din arbetsplats eller dina anställda så tittar vi på hur vi kan lösa det på bästa sätt.

Anteckningsbok

Konsultation

Vi träffas och går igenom vad du önskar ha hjälp med. Konsultationen är kostnadsfri och inget köptvång föreligger.
Konsultationstid: 30 min.

Tjänster: Klasser
bottom of page