top of page
Untitled

Vem är jag

Jag heter Magdalena Eriksson, är utbildad instruktör, kostrådgivare och erepslicensierad personlig tränare. Träningen har i olika former alltid funnits i mitt liv och genom min roll som coach, instruktör och pt har jag också fått chansen att dela med mig av träningens alla fördelar.
Jag höll under flera år pass på Västerås Kampsportcenter, dels fysträning för både tävlande och motionärer, träning för olika fotbolls- och innebandylag under deras off season och instruerade även nybörjar- och barnthai. Dom sista åren satt jag även i styrelsen med allt vad det innebar.
På FNF Athletic Center höll jag under nästan två års tid utöver personlig träning, även thaiboxningsträning där jag blandade teknik, fysträning och andra övningar som är bra för thaiboxare. 
Att utbilda mig till personlig tränare kändes som ett naturligt steg för att få en djupare förståelse för kroppen och på ett ännu bättre sätt kunna erbjuda min hjälp för att nå olika mål, både gällande kost, träning och mindset.
Jag är även utbildad i krav maga, självförsvar, och anordnar något jag döpt till Tjejdagen, en heldag där tjejer kan träna tillsammans och dessutom få lära sig självförsvar. 
Med erfarenhet och gedigen utbildning har jag skaffat mig många olika verktyg att använda mig av, och anpassar allt utifrån där du är idag. Jag vidareutbildar mig fortlöpande för att hålla min kunskap på topp och håller mig uppdaterad gällande olika riktlinjer så att du som kund kan känna dig trygg med mig. Om du vill bli starkare, uthålligare, mer explosiv, få bättre corestyrka, bygga muskler, få bättre kroppssammansättning, bli rörligare, få hjälp med kosten eller helt enkelt få hjälp att komma igång med en hälsosammare livsstil, så är jag med dig och stöttar dig steg för steg på din resa.
Varmt välkommen!

Om: Om
bottom of page